sâmbătă, 21 mai 2011

Dragoste la prima vedere...


   Zic ca tot azi este ziua mea de Sfantul Constantin si Elena ies putin prin oras, o plimbarica, o cinste cu fetele mele.. etc.   Si stand noi sa facem cateva poze PAC.... vad noul audi A7....in toata splendoarea lui. Parca a fost dragoste la prima vedere...eu nestiind de ce sa ma indragostesc mai repede..de fete sau de masina?


  
   Am zis: "Printr-o dragoste la prima vedere am mai trecut eu, mai bine stau cu fetele mele sa facem poze".

   Dar a fugit asa de repede A7-le ca imi venea sa ii iau urma, ce sa zic: arata splendid, presupun ca asa se si misca, de confort nu are rost sa mai vorbesc, de convins nu se mai pune vorba. Il cumpar, ca doar a fost dragoste la prima vedere..rar se intampla asta.. Parca si acum ma gandesc la cum atragea priviri...foarte sexy A7.


  M-am si intrebat...zicandu-mi: "Sunt curios, oare cum se conduce aceasta bijuterie"? Probabil ca este asa de confortabila ca nici nu mai ai nevoie de pat pentru un bun somn, ai nevoie mai repede de benzina, si cand ne ducem la benzinarie sa injumatatim portofelul, nu?
   Prea scumpa pentru mine, asa ca tineti-va bine, modelul de lux Audi A7 poate fi achizitionat din Romania la un pret de pornire de 61.000 Euro cu Tva.
     Asa ca mai bine ma indragostesc de fetele mele, macar asa imi pot permite si eu, ca dragostea la 61.000 Euro costa o caruta de bani........, dar ce spun eu o caruta? Un vapor de bani..... Sau poate chiar mai mult..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Felicitari - Roportal