luni, 6 septembrie 2010

Top decapotabile dorite.



    Atunci cand intra in discutie achizitia unei masini decapotabile putem spune ca sunt multe aspecte de precizat. Oare ce tanar nu si-ar dori o superba decapotabila, ravnind sa ii faca cunostinta propriei masini cu vremea frumoasa a unui anotimp de vara?
     Probabil cine detine un astfel de automobil cunoaste placerea de a conduce o decapotabila iar anotimpul lui preferat este vara. Asa ca nu aveam de ales decat sa punem de pe acum un ban la saltea, sa facem economii, un mic business sau orice alta metoda pentru ca mai tarziu sa ne mandrim de o frumoasa decapotabila in propriul garaj. Eu va dau un sfat: Sa nu o tineti prea mult timp in garaj, pentru ca ar fi pacat.

                                                                                                                 Bmw seria 3 convertible
                                                                  
  Asa ca ne putem limita la cateva modele
care cred eu ca ne-am intoarce capul pe
strada dupa ele.O prima varianta este noul
facelfit de la Bmw seria 3.
    La prima vedere consider ca si persoanele
care nu sunt fane Bmw nu ar spune nu acestui
model.O prima impresie ar fi ca noul facelfit
pare putin mai feroce, iar la capitolul design
inginerii  bavarezi pastreaza acelasi look impunator.









   Bmw seria 3 convertible ofera si un confort pe masura, inclusiv pentru cele doua locuri din spate,facand ca cele 4 locuri sa fie destul de incapatoare.
 
  Ca orice masina decapotabila nu ne asteptam la un portbagaj mare,suficient pentru bagaje cu destinatia unei excursii. Automobilul poate satisface si cerintele unei mici familii de 3 persoane care nu au pretentii mari si merg cu masina la plimbare, munte sau mare.
                                    

                             Peugeot 308 CC

     Inca o alternativa  ce nu poate fi neglijata
este Peugeot 308  CC. Un plus fata de Bmw-ul
decapotabil este pretul putin mai accesibil, dar si
diferentele isi spun cuvantul.
    In orice caz nu este o masina de neglijat, aspectul fiind o cheie a acestei masini franceze. Acest decapotabil iti da impresia ca din orice colt ai privi masina, parca iti face cu ochiul.

 
    Daca am putea clasifica intr-o fraza, aceasta
masina am denumi-o ca cea mai sexy decapotabila
din toate timpurile, asa ca trebuie evidentiate aspectele cu care se face remarcata. Latura principala o reprezinta designul suplu, apoi forma stopurilor care ne poate taia rasuflarea la prima vedere pe timp de noapte.
      Ca o dotare premium putem pune in discutie incalzirea la nivelul capului, insertii din piele si crom si un difuzor integrat. Putem reaminti ca inchiderea si deschiderea acoperisului retractabil nu dureaza mai mult de 20 secunde.

     Nici interiorul nu este mai prejos, asa ca displayul situat deasupra gurilor de aerisire este destul de sesizabil oferindu-i decapotabilei si un aspect premium.
     
    Toate fiind spus, Peugeot 308 CC este o masina superba, arata si se misca excelent, dar daca cerintele noastre s-ar clasifica dupa niste motorizari superioare, atunci puteam opta pentru Bmw.








        
                                                        
 Volkswagen Eos

 
         Daca nici unul din modele prezentate anterior nu se incadreaza in cerintele noastre, atunci vom opta pentru un decapotabil destul de fiabil cu pret rezonabil si design ireprosabil, anume Vw Eos.

          Decapotabila celor de la VW se prezinta ca un autovehicul ce raspunde la cerintele clientilor sai.
Avand un aspect demn de luat in seama, Eos este un decapotabil de succes, nu numai din prisma designului, dar si prin game de motorizari. Un exemplu ar fi motorul de 2.0 TSI.
      
         Un motiv pentru care am alege decapotabila Eos ar fi raportul pret-calitate, confortul oferit de pielea dupa scaune, displayul, dar si cutia DSG care face ca schimbarea vitezelor sa fie mai usoara.
    
         Un plus deosebit de confort si in acelasi timp siguranta al acestui decapotabil este luneta incalzita, astfel vizibilitatea fiind disponibila si pe timp de iarna.
Interiorul prezinta un aspect sport cu insertii decorative si calitatea deosebita a finisajelor face ca Vw Eos sa fie o decapotabila usor de condus.          



       In cele din urma puteam spune ca placerea de a conduce aceste masini este ireprosabila, asa ca oricare decapotabila din aceste modele este fenomenala.
Felicitari - Roportal