joi, 2 septembrie 2010

Mercedes CLS prezentat in ansamblu.

       Dupa cum se observa, pozele vorbesc de la sine, asa ca ne putem intreba daca este vorba de arta?
Sau noul coupe in patru usi este doar un desen in Photoshop? Fara drept de apel putem spune ca asteptam ca noul Mercedes CLS sa isi faca aparitia si pe sosele,
nu doar in poze.

       Se pare ca noua moda a  coupe-urilor a prins bine, asa ca cei de la Mercedes nu ne-a dezamagit in acesta privinta. De aceea s-au axat pe un design ireprosabil ce inspira la prima vedere fermitatea si viabilitatea cu care poate domina acest segment auto. 
       Inca un aspect al designului care ar trebui sesizat, ar fi LED-urile ce si-au facut aparitia in cadrul blocurilor optice,  liniile mult mai pronuntate si aerodinamice care fac din noul Mercedes CLS un coupe formidabil.


 

   Mercedes a preferat ca modelele de mototizari sa nu le faca publice, dar vom avea parte si de acesta dezvaluire in curand.
        Dupa cum se observa si in poze consola centrala ofera un aspect rafinat masinii, ea continuand pana in spate unde sunt cele doua locuri confortabile pentru pasageri.
Pe langa faptul ca volanul in trei spite ofera un aspect elegant, putem adauga si schimbatorul de viteze care este situat pe coloana volanului.


       Observam ca Mercedes nu se dezminte, de aceea pozitionarea ceasului intre gurile de ventilare pune in seama cuvantul "lux" in ambianta habitaclului, iar displayul ne poate tine la curent cu informatiile din trafic.

       Chiar daca noul Mercedes CLS pare a fi superior acestei game de varf, se pare ca va avea si un rival pe masura, anume: Bmw Concept Gran Coupe sau chiar Vw Passat CC.


 
      Probabil ar mai fi de spus mult despre aspectul acestui model, asa ca va las pe voi sa concluzionati prin parerea voastra.
Felicitari - Roportal