joi, 12 august 2010

Chevrolet new Spark


      Chiar daca noul Chevrolet Spark nu a facut cunostinta indeajuns cu piata romaneasca, putem observa o multitudine de schimbari majore fata de modelul precedent. Care ar fi motivele achizitionarii acestei masini, sau ce are in plus fata de alte modele concurente?

      Dupa cum stim, aspectul este primordial pentru achizitia unei masini, insa ne putem lovi de noua configuratie a bordului avand in dotare un vitezometru caruia ii  este atasat un display de unde putem vedea datele tehnice ale masinii, precum afisarea orei, nivelul benzinei,numarul de km parcusi si altele.



     Probabil ca la prima vizionare rapida nu ne dam seama de modul in care se deschid usile din spate, oricum este bine de precizat ca cei de la Chevrolet au oferit si un aspect placut prin amplasarea manerelor la usile din spate.
      Un detaliu care nu poate fi omis este noul motorul euro5 cu taxe de poluare 0, iar in alta ordine de idei putem spune ca noul Spark are cu 16% mai mult otel inoxidabil fata de precedentul sau, ceea ce ii ofera 4 stele la testul Euro NCAP, iar la varianta cu ESP i s-au acordat 5 stele.
Felicitari - Roportal