joi, 16 septembrie 2010

Audi S3 sportback


     Pasiunea pentru automobile hatchback face concurenta cu cele de tip limuzina, asa ca avem de unde alege un hatchback indraznet ce ne poate satisface placerile, intrucat ne-am oprit la S3-ul sportback de la Audi.


     Aceasta masina se prezinta ca un model sportiv de clasa premium ce ofera un spatiu generos si confortabil in acelasi timp. Puterea oferita de S3 duce acest hatckback printre cele mai puternice automobile din acesta gama, anume 265 cp ce trebuie luati in serios.
    Nu trebuie sa fim foarte ingrijorati cu consumul, in caz ca dorim sa vedem ce poate face mica bestie pe strada cand apasam predala de acceleratie, deoarece exceptionalul motor TSI cu injectie pe benzina face ca alimentarea rezevorului sa fie cat mai rara.

    Motorul Turbo 2.0 TFSI de sub capota duce S3-ul de la 0 la 100 km/h in 5,8 secunde, avand un cuplu de 350 Nm. Demn de luat in seama, nu? Daca mai punem in calcul si designul rafinat, putem spune ca atunci cand il observam la semafor, asteptam sa intre in functiune turbocompresorul pentru a pleca primul? sau asteptam cu semaforul pe rosu sa privim designul masinii mai indeaproape?


   Tehnoligiile Audi nu ne-a dezamagit vreodata, asa ca S3-ul se lauda cu farurile xenon si tehnologia LED, oferindu-i un aspect dinamic. Sistemul Quattro ofera masinii tractiune integrala, stabilitate in viraje si aderenta la orice tip de carosabil, iar cu ajutorul senzorilor de ultrasunete face ca parcarea asistata sa fie mai usoara si sigura. Asa ca toate frumoase, pana la pret. S3-ul se vinde in doua variante, anume cel 2.0 TFSI quattro 265 cp cutie manuala la pretul de 41.015 DDP si 2.0 TFSI quattro 265 cp S Tronic la pretul de 43.282 DDP.




Felicitari - Roportal