sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Volvo S60 spune "Salut " rivalilor sai ! Hai sa il salutam si noi.

                  "Mama, tata, cand imi cumparati si mie un Volvo S60?
      Promit ca voi avea rezultate bune la scoala."
Pot spune ca eu sunt invidios, nu mi-a promis nimeni un S60 cu tot cu rezultate bune la facultate, dar am eu ocazia sa imi promit unul cand voi scoate banii de la pusculita, asta nu stiu cand. Intai sa fac rost de pusculita.NU?
       Voi incepe prin a impartasi pretul acestui S60, anume: 22600 € - 37120 €. Credeti ca pretul este cu Tva? Nu este cu Tva.
       Imi vine foarte greu sa descriu, sa vorbesc sau sa imi impartasesc parerea despre acest Volvo S60. Chiar daca nu esti mare fan Volvo, acest model te roaga sa il pui si pe el pe lista masinilor tale preferate. Crezi ca il poti refuza? La cum arata, nu il poti refuza.   
       
     Sa nu mai vorbim de aspect, pentru ca imagile isi spun cuvantul, asa ca cei de la Volvo au inhatat sub capota motorului propulsoare de la 120 CP pana la 304 Cp. Se pare ca BMW Seria 3, Audi A4 şi Mercedes-Benz C-Klasse au de ce se teme, un rival pe masura lor.

     O noutate absoluta cu care ne incata suedezii este  sistemul Pedestrian Detection, care, asa cum ii spune numele detecteaza iminenta unui impact cu pietonii si franeaza inaintea soferului.

    Aici indraznesc sa fac o mica obiectie, in caz ca iti fuge ochii dupa o tipa prin oras si te ia valul de marimea fustitei sale, Volvo isi face treaba si franeaza ininatea ca tu sa iti dai seama. Probabil ca nici tipa dupa trecerea de pietoni nu isi da seama cum de ai franat tocmai la limita... Sistemul va fi completat si de celebrul City Safety, care aplica frana atunci cand simte iminenta unui impact cu autovehiculul din fata.
                 
 

   S60-ul va impresiona si prin precizia directiei si rigiditatea caroseriei care ofera astfel o tinuta de drum mult mai ferma. Pentru a fi insa pe gustul tuturor cumparatorilor, suedezii au impartit masina in doua tipuri de comportament pentru sedanul de clasa medie: unul Dynamic si unul Comfort.

Acestea fiind spuse ce parere v-ati facut despre acest Volvo? Asteptam sa ne incante ochii la semafor?
Felicitari - Roportal